Metuljev Ples

60,00 

Odkrijte čar “Metuljevega Plesa” v naši kolekciji vrhunskih gel nohtov, kjer nežna nude osnova harmonično prepleta umetniško vgrajene gel metuljčke in cvetlice. Ti extra dolgi kvadratni nohti so popolna izbira za vsakogar, ki si želi edinstveno eleganco, združeno s tradicionalno obliko in modernim dizajnom.

Na voljo po naročilu

Opis

Odkrijte čar “Metuljevega Plesa”, kjer se nežna pastelna osnova prepleta z umetniško vgrajenimi gel metuljčki in rožami.

Naši extra dolgi kvadratni nohti združujejo klasično lepoto s pridihom narave, kar ustvarja občutek elegance in lahkotnosti.

Vsak noht je ročno oblikovan, da zagotovi popolno prileganje in udobje pri nošenju, medtem ko prozorne konice z belo obrobo dodajo občutek prefinjenosti.

Ti nohti so idealni za vsakogar, ki išče edinstveno in elegantno izbiro, ki združuje tradicionalno obliko z modernim dizajnom.

“Metuljev Ples” vaše roke spremeni v izrazito umetniško platno, ki pritegne pozornost s svojo diskretno, a opazno lepoto.

Dodatne informacije

Ime izdelka

Metuljev Ples

Oblika nohtov

Kvadratna

Dolžina nohtov

Extra dolga

Barva

Pastelna z gel dodatki

Material

Visokokakovosten gel

Število nohtov v kompletu

10

Vsebina kompleta

Škatlica za shranjevanje, lepilo, lepilne tablice, palčka za obnohtno kožico, alkoholne blazinice, pilica, bufer

Uporaba

Enostavna aplikacija in odstranitev

Trajnost

Dolgotrajna nosljivost

Dodatne informacije

Primerno za večkratno uporabo, ni testirano na živalih, če imate alergijo na gel, akrilno plastiko ali lepilo za nohte, priporočamo, da se posvetujete z dermatologom, preden uporabite naše izdelke.